به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین علی موسوی زاده با اشاره به فعالیت فرقه ضاله بهائیت در فضای مجازی، گفت: بهائيان با راه اندازي سايت هاي فارسي به ظاهر شخصي و غير تشکيلاتي و با اسامي گمراه کننده، در فضای مجازی حضور فعالی دارند.
وی ادامه داد: حيله ديگري که اين فرقه به آن دست زده است، حضور در تالارهاي گفتگو و وبلاگهاي فارسي زبان با اسامي ناشناخته است؛ متأسفانه، در حال حاضر پایگاه های متعدد اینترنتی و انبوهی از وبلاگ های زبان فارسی به تبلیغ مسلک بهایی مشغول هستند و بعضاً در پوشش عنوان مقدس مهدویت، به پخش اطلاعات غلط و وارونه درباره حضرت ولی عصر (عج) مبادرت ورزیده و افراد مختلف به ویژه جوانان تحصیل کرده را گمراه میسازند.
این کارشناس حوزوی یادآور شد: حمایت بیدریغ رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلستان، امکانات تبلیغی فراوانی را برای این فرقه در فضای مجازی فراهم آورده است.
مدیر گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم(ع) اضافه کرد: متاسفانه امروزه رسانه و فضای مجازی با دارا بودن قابلیتهای بسیار، ابزاری در دست صاحبان قدرت در دهکده جهانی است تا به آسانی و بدون پیمودن راههای طولانی، افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند و افکار موهوم و مسموم خود را به نسل جوان منتقل کنند، لذا شناسایی گونه هاي مختلف رسانه اي و کارکردهاي آنها و اطلاع از محتوا، کمیت و کیفیت فعالیت های این فرقه برای دریافت قوتها و ضعفها و همچنین میزان فعالیت و هجمه آنان و شناخت روشها و شیوههای تبلیغی آنها، در ترسیم راهبردی جامع برای مقابله، نقش به سزایی دارد.
این محقق و پژوهشگر حوزوی تاکید کرد: در گستره شبکه های قابل دریافت از طریق ماهواره، بسیاری از کشورهای جهان برنامه های شبکه های دولتی و نیمه خصوصی خود را که با امکانات کاملا حرفه ای تولید و پخش می شوند از این طریق در اختیار بینندگان و مخاطبین جهانی قرارداده اند و از طرف دیگر شبکه های خصوصی کوچک هم هرروز به مدد تکنولوژی جدید شکلی جذابتر و حرفه ای تر به خود می گیرند، در همین راستا، فرقه ضاله بهائيت به امر تبليغات اهمیت زيادي مي دهد و هر سال، ميليون ها دلار هزينه کارهاي تبليغاتي مي کند.
وی ابراز داشت: براي بهائيان اثر تبليغات منفي نيز به اندازه تبليغات مثبت، حائز اهميت است و از رهگذر همين اعتقاد است که بيت العدل حيفا، افزون بر ميليون ها دلار هزينه براي خريد «فضا» و «وقت» از ماهواره هاي گوناگون و کمک هاي چشمگير به تلويزيون هاي ماهواره اي، طيف وسيعي از تبليغات خود را شروع کرده و تلاش بسياري در زمينه تبلیغ بهائيت دارد.
حجت الاسلام موسوی زاده تاکید کرد: بهائيان، مرکز اصلي فعاليت اينترنتي خود را به خارج از کشور و به ويژه به کشورهای آمريکا، انگليس، آلمان، استراليا و اسرائيل منتقل کرده اند.
وی ادامه داد: از دیگر فعالیت های بهائيان ايراني، مي توان به حضور منظم در تمام سایتهای اينترنتی و اعتراض و انتقاد از مطالبی که عليه بهائيت نوشته شده اشاره کرد که در خلال اين کار، با القاء شبهات، خود را از فشار شبهات مطرح شده رها مي کنند.
مدیر گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم(ع) با اشاره به این که تشکيلات بهائي از شبکه اينترنت براي ابلاغ پيامهاي بيتالعدل، به سایر بهائيان استفاده مي کند، خاطرنشان کرد: اين تشکيلات با کمک پيروانش ضمن حضور در بخشهاي مختلف فضای مجازی، گروههاي گفتگوی اينترنتي ايجاد کرده که هر کدام بنگاهی براي گردهمايي مجازي بهائيان است و اعضاي بهائي وابسته به اين گروهها، عامل اجراي طرحها و دستورهای پنهان و آشکار تشکيلات رهبري بهائيت، مستقر در شهر حيفاي رژيم صهيونيستي، هستند؛ آنها با دعوت اينترنتي از بهائيان براي شرکت در نشستهایي در تهران به تبليغ عقايد اين فرقه ميپردازند تا آنان را به فعاليت و تبليغ تحریک کنند و حتي از اينترنت براي سازماندهي ضيافات و جلسات تبليغي خود استفاده مي کنند.
وی تاکید کرد: فعالیتهای ذکر شده نیاز به رصد دقیق از سوی مسئولین مربوطه دارد و باید با همفکری کارشناسان بهائی شناس، یک برنامه دقیق برای مقابله آن در نظر گرفت.
این مدیر پژوهشی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاثیر شگرف انیمیشن بر ذهن کودکان، گفت: انیمیشنها همواره از جذاب ترین ساختارهای نمایشی به شمار می روند و با توجه به قابلیت ها، ویژگی ها و اهمیت این نوع برنامهها، هر روز شاهد رشد سریع تولیدات کارتونی به لحاظ کمی و کیفی هستیم.
این محقق و پژوهشگر حوزوی اضافه کرد: شرکتهای انیمیشن سازی، تنها برای همان ساعتی که کودکان ما انیمیشن تولیدی آنها را می بیند، برنامه ریزی نمی کنند، بلکه تلاش میکنند تا فکر و ذهن کودک را حتی در رختخواب شبانه و بازی های کودکانه اش متوجه رفتار و موضوع مورد نظر خود نمایند؛ از این رو می توان گفت نه تنها کودکان معصوم، بلکه والدین هم نمی توانند تصور کنند در پی این زیبایی ها و لطافت، ممکن است یک جهان بینی خاص و خارق العاده با اهداف بلند مدت نهفته باشد که می خواهد، فرهنگ و ايدئولوژي خاص خود را به مخاطب القاء کند.
وی تصریح کرد: بهائيان نيز از کارکرد بي نظير انيميشن ها غافل نبوده و در دور جدید فعالیت های خود برنامه ریزی تبلیغی برای کودکان را در دستور کار قرارداده اند و طبق اخبار به دست آمده در حال برنامه ریزی تولید انیمیشن برای کودکان با محوریت القای آموزه های فرقه ضاله بهائیت هستند.
وی با توضیح درمورد کارکرد رادیو و تلویزیون، گفت: بهائيان از نقش مثال زدني راديو و تلوزيون غافل نبوده و با راه اندازي مراکز راديوئي و تلويزيوني متعدد، سعي در القاء مفاهيم مورد نظر خود به مخاطب دارند که نمونه هائي از اين موارد را ذکر کرده و به اهداف آنها در خلال اين برنامه ها اشاره مي شود لازم به ذکر است که اهداف راهبردي اين گونه از برنامه ها که به آنها اشاره شده است، برگرفته از ساعت ها تحليل و بررسي از برنامه هاي متعددي است که از رسانه هاي بهائي در حال پخش است.
مدیر گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم(ع) در مورد برنامه تلویزیونی آئین بهائی، ابراز داشت: اين برنامه در قالب گزارش ها، میز گردها، مصاحبه ها و گفتگوها که معمولا با پژوهشگران و اندیشمندان از جامعه بهائی و یا دوستان جامعه بهائی و افراد گوناگون که بیشتر در موضوعات صلح و عدالت و بستر رشد و پیشرفت تمدن آینده انسان است، اجرا می شود.
حجت الاسلام موسوی زاده با اشاره به اهداف سازندگان برنامه های تلویزیونی بهائی، تصریح کرد: هدف از تهيّه و ارائه برنامههاى تلویزیونی آئین بهائی را در چند بخش می توان شامل ارائه اطلاعاتی درباره اصول اعتقادى و باورهاى فرقه بهائیه، طرح مسائلی چون معرفی تعالیم فرقه بهائی، تساوی حقوق زن و مرد، تعلیم و تربیت اجباری، ترک تعصبات و ... تقسیم بندی کرد.
وی، دومین هدف آنان را از بین بردن اعتقادات منفی پیروان سایر ادیان در باره فرقه بهائیت و موجه جلوه دادن مسائل اعتقادی بهائی و بهره گیری از عرق ملی گرائی و احساس همبستگی ایرانی، برای تحکيم پايههاى مهر و دوستى ميان ايرانيان و بهائیان فارسی زبان سراسر جهان عنوان کرد
این محقق و پژوهشگر حوزوی افزود: سومین هدف آنان جلوه دادن بهائیت به عنوان یک آئين برحق که به همه اديان احترام مي گذارد است و این گونه وانمود می کنند که همه فرستادگان خدا را به عنوان پيامبران بر حق الهى پرستش مي نمایند که در جهت پیدا کردن جایگاه مورد قبول میان سایر ادیان و مذاهب رایج در ایران است.
مدیر گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم(ع) در مورد چهارمین هدف سازندگان برنامه های تلویزیونی بهائی گفت: معرفی بهائیان به عنوان افرادی دوست دار جهان و جهانيان، بلکه عاشق هر وجب از خاک پاک ايران که به شدت به وطن خویش یعنی ایران دلبسته اند و آن را دوست می دارند و همواره همّشان را در راه اعتلاء و سربلندى آن مرز و بوم به کار می بندند و خود را به عنوان همسایه و همکار و همنشين با فارسی زبانان کل جهان می بینند، یکی دیگر از اهداف مورد نظر بهاییان است.
بر اسا اعلام پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، وی در پایان، معرفی بهائیان به عنوان افرادی صلح جو و خادم نوع بشر که همواره صداقت، امانت و پاکدامنى را به همراه داشته اند و مبناى اعتقادى شان یگانگی نوع بشر و وحدت اديان الهى است. همچنین ارائه دستوراتی برای چگونگی تربیت فرزندان و زیر سؤال بردن احکام و ارزشهای اسلامی و طرح ادعای پایمال شدن حقوق بهائیان، از اهداف دیگر در ساخت برنامه های تلویزیونی عنوان کرد.
نظر شما